Кичево Случувања

Lounge Bar „Bacardi“ со посно мени за Велигденските пости

Нашиот „Bacardi“ Lounge Bar каде може да ги најдете сите вкусни јадења и пред јадења, во своето богато мени додаде и посно по повод Велигденските пости.

Посен доручен, посни пред јадења, панцероти, посни салати, посни тестенини, посни рол сендвичи, посни фурнаринки …

ИЗВЕСТУВАЊЕ: По повод најголемиот Христијански празник „Велигден“ во Недела, нашиот локал нема да работи, така што ви посакуваме среќни Велигденски празници, многу здравје, среќа, љубов и бериќет. /Bacardi