Кичево Случувања

Патниот правец према Демир Хисар и Битола во прекин поради одрон

Од АМСМ известуваат дека поради одрон на земјиште кај с. Кладник, од 19:10 часот сообраќајот на патниот правец Кичево – Демир Хисар е во целосен прекин.