Свет Случувања

Бегањето од затвор во Индија е како на филм (ВИДЕО)

Ако судиме според начинот на кој овие двајца избегаа од затворската ќелија, ваму бегањето од затвор е „гола вода“. Во игра беа едно големо шише вода кое не го собира меѓу затворските решетки и еден смотан стражар.