Бездомник зел неколку цевки за одвод и ги составил. Она што следи ќе ве воодушеви!

Дека вистинските музичари се многу иновативни кога се во потрага по нов звук, доказ е и следното видео.

Имено, еден бездомник дошол на генијална идеја. Зел неколку одводни цевки и ги споил. Она што го добил воодушеви милиони.