Кичево Случувања

Припремите за „Car Show 2018“ во Кичево финализираат, очекуваме многу забава и голема посетеност оваа Недела!

Финализираат последните подготовки за официјалниот втор по ред „Car Show 2018“ во Кичево во организација на „Car Club – Кичево“

Вредните момчиња речиси секој дневно го средуваат теренот и ги прибираат потребните елементи за настанот.

Не заборавајте, оваа Недела со почеток од 09:00ч – бидете дел од екстра возбудливото Car Show кое го организираме само за вас!

Сите категории и информации можете да ги најдете на нашиот линк ТУКА, како и официјалниот фејсбук настан каде можете да го потврдите вашето присуство ТУКА

Се гледаме! 😉