Кичево Случувања

(ДРОН ВИДЕО) Кичево во денешниот прекрасен ден

Денешниот прекрасен сончев ден беше вистинска инспирација за да се види нашето гратче од поинаква перспектива..

Уживајте во убавините од високо!

  • Видеото е достапно во максимален квалитет и широка резолуција.