Кичево Случувања

Денес времен прекин на електрична енергија во овие Кичевски села

Поради подобрување на електричната мрежа за денес ЕВН најави прекин во овие Кичевски села:

Од 09:10 до 17:00 часот, корисниците од ХПП Белица 1 и ХПП белица 2 и селата Козица, Белица, Видрани, Брждани, Јудово и Свињиште ќе останат без електрична енергија..