Свет Случувања

Како изгледа кога Путин ќе излезе во ресторан со пријателите (ВИДЕО)

Владимир Путин е познат како човек кој е склон кон неконвенционално однесување, често на работ на својата безбедност. Знае и да сврати во обично кафуле на пијалок со пријателите.

Сепак, руските безбедносни служби врвно ја извршуваат својата работа, не давајќи им да пријдат на сите оние кои имаат намера да му нанесат зло на претседателот.

Погледнете ја овааопуштена атмосфера во кафуле и обрнете внимание на колоните автомобили, однесувањето на обезбедувачите како и излегувањето на Путин од барот. Сѐ изгледа совршено како на филм.