Кичево Случувања

Патничкиот воз кој вчера се движел Скопје-Кичево каменуван кај Радуша

На 11.07.2018 година во 17:25 часот било пријавено дека патничкиот воз кој се движел на релација Скопје–Кичево, кај влезниот сигнал на Железничка станица Радуша бил каменуван од непознати лица, при што било скршено едно стакло од вагон, а повредени патници нема.

Се преземаат мерки за целосно расчистување на случајот.

Извор: МВР