Кичево Случувања

Погледнете како ќе изгледа „ATVA Residence Hotel“ на вечер

Во Кичево ова лето ќе блесне спектакуларен Хотел кој ќе го разубави вашиот свечен чин, вашиот kitchen ден и останатите уникатни предизвици за сите гости.

Погледнете како ќе изгледа салата за веселби на вечер: