Кичево Случувања

Кичево: Во Понеделник 14.5.2018 ќе има времен прекин на вода за пиење во следните реони – поради подобрување на водоводната мрежа

Од ЈП “Комуналец” Кичево известуваат дека на ден 14.05.2018 год. (понеделник), поради планирани зафати на водоводната мрежа од градскиот водовод, во периодот од 08-15 часот без вода за пиење ќе бидат корисниците: Булевар Ослободување од кружниот тек кај Железничка станица до кружен тек кај ОКТА бензинска станица, населба Девеана, Полициска Станица Кичево, ул. 11 Септември, ул.4-Јули и Ламели.

Извор: ЦУК