Кичево Култура Фотографија

Ретро ФОТО: Патот Кичево-Охрид во далечната 1960-та година

Редок примерок на фотографија од далечната 1960 година, дел од богатата архива на нашиот кичевчанец Марјан Стојаноски кој секогаш знае во вистински момент да не заплови во минатото преку неговата фејсбук група.

Официјален линк ТУКА