Кичево Случувања

„Фангам Style“ – Кој рече дека во Кичево не се ужива во пеколните горештини? (ВИДЕО)

Кој рече дека Кичево нема базен, еве еден пример како Кичевчани уживаат во пеколните горештини…

Ги поздравуваме овие дечиња… 🙂