Свет Случувања

Крадец и пријде на девојка додека чекаше лифт, за потоа силно ја удри. Камерите сведоци на цела ситуација! (ВИДЕО)

На видеото кое кружи по интернет, можете да видите како крадец напаѓа девојката зад грб додека чека лифт во една зграда.

Тој и пријде на девојката одзади, почека неколку секунди  лифтот да отиде нагоре и го искористи моментот кога немаше никој.

Човекот ја удри жената со сета своја сила и ја собори на подот. Од видеото, може да се заклучи дека целта е грабеж.

Крадецот го зеде паричникот од нејзиниот џеб и брзо се стрча кон излезната врата, а жената остана на подот без свест.

Ова видео е поука за сите жени дека мора да бидат свесни, да гледаат повеќе околу себе  и да ги научат основните вештини за самоодбрана.