Забава Занимливости

(ВИДЕО) Си влегоа крвнички: Уличен стил во парламентот од Уганда

Можеби треба и кај нас вака, еднаш неделно, во петок. Ферска, за да излезе лошото, може ќе се поконструктивни така. Запазете го тој што ќе рипне на маса, во Мајкл Џексон стил.

Parlament w Uganda

Obrady Parlamentu w Ugandzie

Geplaatst door GlosGminny.pl op Woensdag 25 oktober 2017