Лозано со своја изведба на „Бела“ од Ристо Самарџиев (ВИДЕО)

Нашиот Влатко Лозаноски-Лозано од Кичево повторно ги изненади своите фанови на својот Инстаграм профил, овој пат направи своја изведба на хитот од Ристо Самарџиев „Бела“ ..

Неговиот последен сингл насловен „Камо тебе да те имам“ е за сега последен во неговата дискографија, кој треба да добие и официјален видео запис во иднина..

Уживајте, да имате пријатна вечер..