Кичево Македонија Музика

Лозано со своја верзија на „Немаш ни благодарам“ од Тоше преку својот инстаграм

Нашиот Кичевчанец Влатко Лозаноски не поздрави со хитот на Тоше „Немаш ни благодарам“ во 1 минута на својот инстаграм профил.

Уживајте! 🙂

View this post on Instagram

"Немаш ни благодарам…"

A post shared by LOZANO (@vlatkolozanoski) on