Забава Занимливости

Сепак да! Мачка и Папагал во љубовна врска! (ВИДЕО)

Иако вообичаено се мисли (со причина) дека не е баш згодно во домат да имате мачка и папагал, но ова дуо целосно ја поби оваа теорија и покажадека природата ги победува сите предрасуди.
Оваа мачка и папагал се најдобри другари кои постојано се бркаат и си играат и се делат меѓусебно бакнежи. На мачката најмогу и се допаѓа кога папагалот нежно ја грицка и ја чепка по нејзиното крзно, а потполно е неверојатно да тие двајца дури го делат садот за вода.
Додека мачката ужива на прозорот, папагалот е секогаш на нејзиниот грб – тоа е право пријателство.
Погледајте како изгледаат овие најдобри пријатели и разубавете си го денот: