Забава Занимливости

НЕВЕРОЈАТНО: Мачка му помага на слепо куче да се врати дома (ВИДЕО)

Доколку сте љубител на животни, тогаш ова видео навистина ќе ве допре.

Овие куче и мачка веројатно се најдобри пријатели. Сопственикот на двете животни поставил видео на кое мачката го следи слепото кученце и го насочува каде треба да се движи.

Сопственикот се пофалил дека животните можат да излезат сами на прошетка без негово присуство бидејќи мачката знае да се грижи за слепото кученце.

Погледнете: