Временска прогноза Случувања

Циклонот го затемни Кичево, доаѓа дожд!

Како што веќе најавивме Циклонот наречен Теодор веќе пристигна во Кичево.

Апел за претпазливост, не излегувајте без потреба од дома и не се сасолнувајте под дрво, бидејќи овој циклон со себе носи електрични празнења.