Мобилни уреди Технологија

Еве кои беа најпопуларните мобилни телефони за 2018 година (ФОТО)

Денеска најголемиот дел од нас, не можат да се замислат без мобилен телефон. Порано се користеа само за јавување, а денеска нудат се што ви е потребно. Телефоните денеска ви даваат можност да бидете во тек со сите работи, па токму затоа оваа индустрија се развива со брзо темпо.

Мобилната индустрија важи за една од најразвиените во светот и секоја година добиваме се подобри и подобри перформанси. Баш оваа 2018 година беше година каде што се појавија доста квалитетни телефони.

Еве кои беа најдобрите телефони за 2018 година…

Samsung Galaxy S9+

BGR One Plus

LG G7

iPhone X

Huawei Mate-20 PRO