Реакцијата ја снимила невната ќерка која видеото го споделила на социалните мрежи…

Жената 20 години носела само една фризура и со голема љубов ги негувала своите плетенки. Но еден ден одлучила да се ишиша, а реакциајта на нејзиниот сопруг кога ја видел за прв пат е навистина прекрасна.

Реакцијата ја снимила невната ќерка која видеото го споделила на социалните мрежи. Имено нејзиниот тако стоел завртен со грбот додека нејзината мајка влегувала низ вратата со новата фризура. Договорот бил татко и да се сврти кога нејзината мајка ќе влезе во собата.

Кога за првпат ја видов својата жена без плетенки останав без текст, изјавил тој, но ако судиме по неговиот израз на лицето очигледно му се допаднала новата фризура на сопругата.

Тој и пришол ја гушнал велејќи и дека е многу згодна и дека изгледа супер.

Погледнете го видеото:

https://youtu.be/8hYZx-TEMuY