Забава Занимливости

Подгответе се за смеење до солзи: Ова видео ќе ви го разубави денот! (ВИДЕО)

Сигурно веќе сте го погледнале спотот за популарната песна “Hideaway”, но во оваа пародија едноставно ќе се заљубите.

Рускиот пар Бонја и Кузмич направиле пародија на познатата песна “Hideaway”.

Сигурно веќе сте го погледнале спотот за оваа популарна песна, но во оваа пародија едноставно ќе се заљубите. И додека пејачката спотот го снимала на улиците на Њујорк, овој пар својата пародија ја снимил на селскиот имот на Урал.

Погледнете го ова урнебесно видео.