Кичево Случувања

Внимание: Превој Стража моментално со зголемен обем на сообраќај

Превој Стража моментално е со зголемен обем на сообраќај, апел за поголемо внимание за придржување на поставената патна сигнализација и прилагодување на условите на пат.