Дечки сакате брзо возење? Вака изгледа кога ракун ќе полуди во кола (ВИДЕО)

Ракуните се познати комичари помеѓу животните, па така и јунакот од нашето видео за кој сме сигурно дека ќе ви измами насмевка на лицето. Овој плишан „хуморист“ просто не може да одолее на погледот низ прозорот од авотмобилот, а и упорно со бори со воздухот кој струи..

Погледнете: