Кичево Случувања

Денес „Пит Стоп“ акција со Red Bull на Лукоил Кичево

Реномираниот енергетски пијалок Red Bull во соработка со ЛУКОИЛ Македонија организираат караван од акции под мотото „Пит Стоп“ на своите малопродажни објекти ширум Македонија.

После Лукоил „Стража“ акцијата продолжува денес од 17:00 до 20:00 часот на бензинската станица Лукоил во Кичево, каде ке ве пречекаат девојките од Red Bull и ке ви посакаат топло добредојде со многу позитивна енергија!

Денес во Кичево – Купи 1 – Земи 2 Red Bull, како и гратиси за редовните клиенти на 3КТО горивата.

Имајте пријатен викенд со ЛУКОИЛ и Red Bull.