Радост која ќе ве разнежни до солзи – слепо и аутистично девојче прв пат допира гитара (ВИДЕО)

132 прегледи

Сета магија на светот за малата се случува кога ќе ги почувствува вибрациите од акустиката на гитарата.

Зборови и описи не се потребни.

Seven Year Old Blind Girl Plays the Guitar with Busker

Watch as this precious blind and autistic girl plays the guitar for the first time – her reaction will have you in tears. 😭💛🙏JukinVideo

Geplaatst door Alltime 10s op dinsdag 29 mei 2018