Забава Занимливости

И на ветеринарите не им е лесно (ВИДЕО)

Не секој ќе има желудник да го изгледа видеото до крај, посебно не оние кои имаат паничен страв од змии.

Vet Massages Tennis Ball Out Of Snake

Watch this vet massage a tennis ball out of a snake! 🐍😯

Geplaatst door The Dodo op Maandag 13 februari 2017