Забава Занимливости

Малиот „плукнат“ на тато: Погледнете ги мајсториите на Роналдо Јуниор (ВИДЕО)

Се гледа дека малиот и големиот Роналдо квалитетно и посветено работеле заедно на техниката на шутирање. Тато гордо се насмевнува на мајсториите од својот син.