Култура Музика

Нашиот Лозано од Кичево со нова ХИТ песна „Камо тебе да те имам“ (ВИДЕО)

Нашиот Влатко Лозаноски – Лозано 2018-та година ја започнува со нова песна, која според нас ќе биде голем ХИТ.

Преслушајте и уживајте, споделете ако ви се допаѓа и лајкнете за нашиот Лозано! 🙂

* Сите видео спотови и композиции можете да ги прегледате на неговиот официјален YouTube канал, како и фејсбук страницата Влатко Лозаноски