Кичево Случувања

(ФОТО) ВНИМАТЕЛНО НА СТРАЖА: Отежнати услови на патот кон превојот Стража поради врнежи од снег

Попладнево во западниот дел на Македонија врне снег, во моментов снег врне и на Стража каде возилата се движат со голема внимателност поради снегот на патот.

Фотографии од терен…