Кичево Случувања

Од моментов: Воведена забрана за тешки товарни возила према превој Стража

ИЗВЕСТУВАЊЕ: Од 18:45ч поради врнежи од снег од превентивни причини се воведува забрана за тешки товарни возила на патниот правец Гостивар – Кичево преку планинскиот превој Стража. 

АМСМ.