Забава Занимливости

Сите YouTube беснотии собрани во две видеомонтажи

Пред компаниите и поединците да сфатат дека можат да заработуваат, и тоа дебело, преку YouTube реклами, влогови, совети и курсеви, оваа видео платформа се користеше за објавуање токму на тоа – обични видео снимки од секојдневието. Поточно, не баш обични и секојдневни. Многу повеќе бесни, луди и често опасни. За среќа никој не изгинал од „актерите“ во следните две видеомонтажи.

https://youtu.be/i-DiutXkjIg