Свет Случувања

Да ве НАЕЖИ! Сепак тоа за нив е само прошетка, но за нас?! (ВИДЕО)

Нешто како прошетка до Водно од Скопје, Маркови кули од Прилеп, од Молика до Копанки над Битола и слично. А некои го прават од што се принудени?! .. 

Погледнете внимателно…

四川大涼山的生活,小小的孩子那麼堅強,看著太揪心!

四川大涼山的生活,小小的孩子那麼堅強,看著太揪心!

Geplaatst door 奇闻趣事八一八 op Dinsdag 13 maart 2018