Кичево Случувања

Забрана за тешки товарни на превој Стража

ЗАБРАНА ЗА СООБРАЌАЈ: На патниот правец крак Маврово – Дебар од 17:20 часот поради врнежи од снег се воведува забрана за сообраќај на тешки товарни возила.

На патниот правец Гостивар – Кичево (и обратно) преку планинскиот премин Стража од 17:35 часот поради врнежи од снег се воведува забрана за сообраќај на тешки товарни возила

За случувањата и нови промени ќе ве известуваме на време.