Балкан Случувања

ХИТ: Сопругот на Анабела заспа додека таа пееше (ВИДЕО)

Анабела Атијас и Гаги Џогани во вторникот навечер настапија на еден белградски сплав и ги оживеаа своите големи хитови од деведесетите. Сплавот бил преполн и покарј лоштите временски услови и атмосверата била фантастична.

Сепак, сопругот на Анабела, Андреј, во текот на настапот на својата сопруга заспал на сепарето!

Погледнете:

https://instagram.com/p/Bi2dnZcnB6_/?utm_source=ig_embed