Нашле змија со многу чуден изглед, но после тоа следеше шок! (ВИДЕО)

1,271 прегледи

Група фотографи кои се занимаваат со животинскиот свет наишле на еден африкански питон.

Кога се приближиле, змијата почнувала со својот оброк, а фотографите не можеле да веруваат што се случува пред нивните очи! Имено, овој голем питон почнал да голта цела антилопа и тоа одеднаш!

Експертите тврдат дека змијата може да помине дури година дена без храна откако ќе изеде толку големо животно..