Кичево Случувања

„Bacardi Lounge Bar“ вработува, станете дел од тимот!

Нашиот познат Lounge Bar во Кичево „Bacardi“ има потреба од келнери и работници за во кујна.

Заинтересираните кои сакаат да бидат дел од овој успешен тим кој ни нуди квалитетни јадења и уникатни угостителски услуги, спремни за тимска и организирана работа, можат да го остварат својот контакт преку:

  • Тел: 075/416-550 / Директно во просториите на „Lounge Bar Bacardi
  • Или оставање на ваши податоци во приватна порака на нашата Facebook страна ПОРТА.МК
Close
error: Содржините се забранети за копирање!