Кичево Случувања

Во Кичево: Поради работа на електричната мрежа еве каде има прекин на електрична енергија

Поради работа на електричната мрежа корисниците на овие места во Кичево ќе немаат електрична енергија:

  • Од 09:00 до 14:30 часот, корисниците од ул.Солунска и Влашки пат; Од 09:00 до 16:00 часот, корисниците од населбата Иванидол и хотел „Крушино“ (опш.Кичево)

Извор: ЕВН/ЦУК