Ги застрела извршителите кои дојдоа да му го конфискуваат станот (ВИДЕО)

502 прегледи

На вратата од станот на еден пензионер дошле извршители со намера да му го конфискуваат живеалиштето, па почнале да ги менуваат бравите. Чичето извади „трауматски пиштол“ и испука во нога еден од нив, а другите си ги собраа парталите и си заминаа. На социјалните мрежи кружи информација дека инцидентот се случил во Киев.