Забава Занимливости

Го снимале паркингот од прозор. Погледнете го црвениот автомобил (ВИДЕО)

Често на интернет може да се најдат клипови на кои се гледа како луѓето имаат проблем со паркирање, но на следното видео кармата си го направила своето.

Забележете го црвениот автомобил…