Забава Занимливости

Вришти адреналинот: Најбесниот урбан „даунхил“ – предизвик е да го изгледате

Томаш Славик ги презентираше своите „даунхил“ вештини во урбана средина на една од најадреналинските такви патеки, во Валпараисо. Предизвик е дури и да го изгледате видеото до крај без да затворите очи за миг пред вртоглавите сцени и подвизи.