Свет Случувања

Полицијата го запреле поради пребрзо возење, но тој.. (ВИДЕО)

Стивен Брунгаџ се враќал од својот настап кога поради брзо возење го запреле полицајци.

Стивен на полицајците им објаснил дека е маѓионичар по што го повикале да им покаже некој трик.

Погледнете…