Македонија Случувања

Неготинки како на филм тегнат за коса девојка од основно училиште

Денес пристигна видео запис каде Неготинки брутално за коса и по цело тело тепаат девојка, поради непознати причини.

Видеото може да го погледнете тука:

https://www.youtube.com/watch?v=UeISoePaeF4