Забава Настани

Лето 2018: Хотел „Park Golden View“ вработува!

Лето 2018 Хотел „Park Golden View“ вработува!

Бидете дел од најубавиот комплекс на Охридската ривиера!

  • Отворени 6 работни места на позиција „собарки“

Потребни квалификации

  1. Завршено Средно образование
  2. Предност се зема познавање на странски јазик (Не е задолжително)

Нудиме:

Обезбеден престој, тимска работа и плата (по договор)

☎ Контакт на: 078/421-262 / 077-631-632 (08:00 – 20:00ч)