Забава Занимливости

Ја снимаше Месечината, но што прелета пред неа?! (ВИДЕО)

Типот, веројатно уште еден вљубеник во вселенскиот простор, особено импресиониран од нашиот природен сателит, ја снимаше Месечината и нејзините кратери.

Видеото нема ништо досега невидено, сè до 1 минута и 18 секунди од снимката, кога се појавија трите „нешта“.