Свет Случувања

Кинезите се надминаа себеси со овој автопат (ВИДЕО)

Кинеската револуција продолжува со нивното ново чудовиште од автопат во должина од 85км, кој ќе помогне за почистиот сообраќај и за побрзо стигнување до саканите места.

Погледнете го видеото каде се поврзуваат сите окрузи на Кина: