Култура Музика

Компилација на песни од Влатко Миладиноски по повод „Велигден“

По повод најголемиот Христијански празник „Велигден“ оваа господова 2018 година нашиот кичевчанец Влатко Миладиноски направи емисија со своите песни..

Целата видео компилација може да ја прегледате тука