Култура Музика

Каин вечерва на радио Канал 103

Вечерва 17.04.2018 по 23 часот на радио Канал 103 ќе слушате:
Danse Macabre 350-та епизода, Каин.


Разговор со членовите на бендот за снимањето на албумот „Под ова сонце ладно е“, нивното музицирање и концертна активност
Вклучете се!

За онлајн слушање клик ТУКА