Забава Занимливости

Отворија и пробаа 30 години стари конзерви со храна од ЈНА (ВИДЕО)

Екипа од јутјуб-каналот „Crombat“ го посети напуштениот воен аеродром „Жељава“, сместен на границата меѓу Хрватска и Босна и Херцеговина.

Таму отвориле оброци што ЈНА им ги давала на војниците пред 30 години. Еве што ги дочека во внатрешноста од конзервите.